Presentació i pregó de benvinguda

Lectura del pregó a càrrec de Marc Timón. Compositor, director d’orquestra i intèrpret de piano i tible, és un músic eclèctic que combina la composició de música per a cinema i televisió, musicals i documentals amb l’obra simfònica, de cambra i coral per a concert, la música pop i la cobla.

En l’acte també hi haurà danses amb els més petits del Grup Montgrí Dansa, acompanyats de la interpretació musical d’alumnes i professors de l’AulaTradi.

Divendres 12 d’abril a les 19.30 h
Lloc:
Pati del Museu de la Mediterrània
Gratuït

Aquest any les Trobades es vesteixen de festa des del minut zero, i la presentació i benvinguda a totes les activitats les farem al mateix Museu, al preciós pati de Can Quintana, en companyia d’alguns dels seus protagonistes.

Aquest any, i per primera vegada, aquesta obertura festiva comptarà amb un pregó. Un personatge sorpresa ha rebut aquest important encàrrec, i des de la seva mirada personal ens adreçarà unes paraules i ens convidarà a la participació en aquesta catorzena edició de la nostra programació.

Tot seguit podrem palpar clarament la presència del cercle en la nostra Mediterrània amb una mostra de danses circulars catalanes, que ballaran els més petits del Grup Montgrí Dansa, acompanyats per interpretació musical dels alumnes i professors de l’AulaTradi. I finalment tothom serà convidat a afegir-se al cercle amb una darrera dansa.