Canvi d’ubicació de l’Illa Cultural i les activitats a l’aire lliure

“A l’abril, cada gota val per mil” i sembla que aquest cap de setmana de primavera toca pluja. Per aquest motiu, des de l’organització de les Trobades de Música Mediterrània, s’ha decidit traslladar les activitats previstes pel dissabte 14 d’abril de la Plaça de la Vila al vestíbul de l’Espai Ter.

D’aquesta manera, el mercat mediterrani de cultura popular i les seves activitats, es podran gaudir sense patir per possibles inclemències meteorològiques. L’auditori teatre Espai Ter obrirà les portes a les 16h i hi haurà servei de bar per tots aquells que vinguin.

Us recordem les activitats que es portaran a terme:

16’30h – “DE MI A SOL”, AMB GUIDA SELLARÈS. Espectacle familiar que pren com a punt de partida una selecció de deu cançons compostes per la Guida Sellarès, amb sorpreses, música, jocs i altres aventures que ens portaran a conèixer tots els personatges que viatgen de mi a sol: el Dimoni Pelut, l’Inventor, l’Elefant Joan, el Drac Bernat…

17’30h – “ELS FLABIOLAIRES DE TORROELLA”. Aquesta formació de Torroella de Montgrí ens mostraran les seves habilitats amb aquest instrument tan nostrat.

18’30h – BALL MALLORQUÍ I MENORQUÍ AMB “ES GALL DE SA PASTERA”. De les illes de Mallorca i Menorca ens arriben un grup de músics illencs que ens mostraran el repertori de ball popular balear. Cerquen combinar la tradició amb la cura en el treball musical i artístic, que es pugui apropar a tothom, fent viva la música d’arrel sense renunciar a la innovació i la creació pròpia.